Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Хаустова Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Хаустова Т. М. 
Оптимізація співвідношення рецептурних компонентів крокетної маси на основі борошна пшеничного [Електронний ресурс] / Т. М. Хаустова, В. В. Полевич, Н. В. Федак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 346-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_60
Попередній перегляд:   Завантажити - 207.162 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Чорна Н. В. 
Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста [Електронний ресурс] / Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, Т. М. Хаустова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 306-311. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_50
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.09 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Хаустова Т. М. 
Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного [Електронний ресурс] / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 2. - С. 176-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_2_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 282.102 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського